IMPACTADV .eSRL.RO
outsourcing, comunicare si solutii financiare

sisteme audio - video

Produsele noastre se adreseaza persoanelor juridice, care vand si instaleaza sisteme audio-video, de automatizari si multimedia. Impact Advertising este distribuitor in Romania pentru Russound, Sonance, Sanus si Pinnacle.

Impact Advertising este un distribuitor en-gross care ofera companiilor de specialitate din Romania o gama larga de produse:

Sisteme Multi-room audio si video: de la sistemele de baza, unde un simplu potentiometru regleaza volumul in fiecare camera, pana la sisteme complexe, automatizate, unde printr-o simpla apasare de buton poti selecta muzica favorita, care poate sa fie diferita in fiecare incapere.

Incinte acustice: un sortiment variat de difuzoare care se pot instala incorporate in perete, expuse pe perete, afara in gradina.

Rafturi si suporti: variante pentru plasamentul echipamentelor audio-video, care include rafturi metalice, de lemn sau sticla, suporti pentru televizoare.

Protectie: produse de specialitate necesare pentru a proteja echipamentele impotriva variatiilor de current.

Accesorii: cabluri, scule, conectii care sunt necesare in orice activitate de instalare.

Produse & servicii

RUSSOUND

- surse - controllere RNET - amplificatoare - sisteme ibridge - sisteme CAS44 & CAA66 - sisteme A-BUS - COMPOINT ... :: continuare ::

SANUS

- suporti audio - suporti video - mobilier echipamente... :: continuare ::

PINNACLE

in curand.... :: continuare ::

SONANCE

- subwoofers - boxe Virtuoso - boxe Silhouette - boxe Silverscreen - boxe Ellipse - boxe cinema - boxe comerciale ... :: continuare ::
Copyright 2017 IMPACTADV.eSRL.ro. Toate drepturile rezervate.